Letní aukce v Expo 58 ART

Hlavní záložky

6.8.2023 - Letní aukce v Expo 58 ART

 

Termín aukce: neděle 6. srpna 2023 od 16:00 hodin

Termín předaukční výstavy: 31. července – 5. srpna (10:00-18:00); dále 6. srpna (10:00 – 15:30)

(Provize od kupujícího v této aukci je stanovena na 25% včetně DPH a autorských poplatků.)

 

Aukční síň Adolf Loos Apartment and Gallery pro Vás připravila ojedinělou Letní aukci umění, která se uskuteční v neděli 6. srpna od 16:00 hodin v naší výstavní síni EXPO 58 ART.

Do Letní aukce byly zařazeny kvalitní obrazy, sochy a knihy o umění, které mají zajímavý potenciál díky motivačním vyvolávacím cenám a mohou tak zaujmout jak zkušené, tak i začínající sběratele, obchodníky s uměním, investory či další milovníky umění.

Dražit mohou zájemci osobně v sále, telefonicky či podáním písemného limitu prostřednictvím plné moci. Online způsob dražby není možný. Po březnovém cíleném hackerském útoku na naši aukční síň jsme se rozhodli vrátit ke "kořenům" a pořádat naše aukce po desítky let osvědčenými způsoby. Aukce děl a návštěva předaukční výstavy, kde si mohou zájemci osobně prohlédnou všechna díla, je nevšedním kulturním zážitkem, který by měl být i nadále klíčovým faktorem pro nákup děl a neměl by být suplován internetovým prohlížečem.

V případě využití různých dražebních platforem, které se po covidové době objevily na trhu s uměním, nejsme schopni u těchto firem garantovat ochranu před zneužitím či přeprodejem osobních dat klientů jiným subjektům.

Pro naši malou společnost je naprostou prioritou individuální přístup ke klientovi a maximální ochrana jeho osobních dat.

Věříme, že tyto změny časem oceníte, pochopíte a aukci si užijete.

O to nám všem především jde.

 

Těšíme se na Vás

Tým Adolf Loos Apartment & Gallery

 

Jako jediná aukční síň a galerie v České republice poskytuje na prodaná umělecká díla doživotní záruku pravosti.